LOG ONHOME F D
U bent hier:disclaimer


Copyright & Privacybeleid

Copyright

Pensioenfonds Metaal OFP wenst u op een kwaliteitsvolle en correcte manier te informeren. Pensioenfonds Metaal OFP kan evenwel niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de teksten die op onze site of in onze emails opgenomen worden.

Onze site bevat links naar andere sites. Deze worden slechts ter informatie ter beschikking gesteld. Pensioenfonds Metaal OFP heeft geen controlerecht op de informatie op deze sites, en kan dus niet verantwoordelijk gesteld worden voor de inhoud ervan.

De informatie op deze site kan u voor persoonlijk gebruik aanwenden overeenkomstig de bepalingen van de wet van 30 juni 1994 betreffende het auteursrecht en de naburige rechten. Pensioenfonds Metaal OFP behoudt echter alle intellectuele eigendomsrechten op de site en de ter beschikking gestelde informatie.

Indien u hyperlinks wilt creŽren van op uw eigen website naar www.pfondsmet.be, vragen we u om vooraf contact op te nemen.

 

Privacybeleid

Persoonlijke gegevens
Persoonlijke gegevens en informatie kunnen door Pensioenfonds Metaal OFP gebruikt worden om de sociale partners verder te informeren over nieuwe initiatieven en/of diensten.

Inzamelen van informatie bij gebruik van bepaalde diensten
Pensioenfonds Metaal OFP bewaart ook informatie in haar databank om de goede werking van de dienstverlening te garanderen. Verder kan deze informatie gebruikt worden om via analyses de dienstverlening verder te verbeteren en om gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Recht op inzage en correctie
Elke persoon die zijn/haar identiteit bewijst, heeft het recht op toegang tot zijn/haar persoonsgegevens en op verbetering ervan mits gedagtekend en ondertekend verzoek.